Бања Лука: Пословни сусрети B2B Torino Sport & Fashion Match 2024

Европска мреже предузетништва Републике Српске, позива представнике компанија из области текстилне/модне индустрије и спорта на међународне пословне сусрете B2B Torino Sport & Fashion Match 2024, који ће бити одржани  29. и 30. јуна 2024. године у Торину, Италија током деветог Torino Fashion Week-a, међународног модног догађаја који окупља текстилне компаније и иновативне брендове из цијелог свијета.

Циљ догађаја је повезивање  партнера за заједничке пројекте, истраживања нових тржишта, размјена знања, идеја и иновација, потписивања међународних споразума и склапања нових партнерстава између компанија, добављача и трговаца из цијелог свијета путем унапријед организованих састанака.

За више информација о регистрацији и самим догађајима, посјетите веб страницу: torino-fashion-match-2024.b2match.io .

Учесници ће поред осталог имати прилику да се 1.7.2024. придруже тематским разговорима како би открили нове технолошке и индустријске трендове у текстилном/модном и спортском сектору, добили увид у нове директиве ЕУ за одрживост сектора, као и додатна питања:

  • АИ и нови дигитални и иновативни индустријски трендови текстилне индустрије
  • Нова европска одржива регулатива за текстил
  • Будуће размишљање и предвиђање
  • Инвестиције, управљање лидерством и женско предузетништво
  • Услуге интернационализације и иновативне активности са нашим ЕЕН партнерима широм свијета,

У пословне сусрете ће бити укључени стартапи, производне компаније, модни дизајнери, инвеститори, трговци на мало, продајни агенти и стручњаци из индустрије који ће се састати у Торину с циљем склапања међународних уговора, проналажења комерцијалних и технолошких партнера или развоја нових конзорција за учествовање у међународним пројектима.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања и помоћ путем имејла: een@rars-msp.org