Бања Лука: Позив за учешће на FRUIT & VEG MAKEathon

EIT Food је водећа европска иницијатива за иновације у сектору хране, успостављена са циљем да систем хране учини одрживим, здравим и вриједним повјерења.

EIT Food MAKEit је нова иницијатива за сарадњу која даје шансу талентима да постану иноватори или предузетници у сектору хране кроз серију MAKEathon догађаја. Сљедећи од њих у области ланца снабдијевања воћем и поврћем ће бити организован онлајн, од стране Универзитета у Варшави 14, 20-21. и 26. новембра.

Варшавски MAKEathon је јединствен догађај, гдје ћете имати прилику да радите онлајн на модерним рјешењима и концептима и израђујете прототипе који ће допринијети да ланац вриједности воћа и поврћа постане одрживији, не само у периоду COVID-19 пандемије, него и у будућим кризама, као што су климатске промјене и друге пандемије.

Позив је намијењен мастер, докторским и постдокторским истраживачима који ће имати прилику да презентују своје идеје, као и запосленима у индустријским компанијама, предузетницима или особама које желе да покрену пословање.

Више информација о догађају MAKEit MAKEathon можете пронаћи на веб страници http://timo.wz.uw.edu.pl/makeit/.

Линк за MAKEathon апликацију: [link]

Крајњи рок за пријаву учесника је 10.новембар 2020 (до 17:00 часова).