Бања Лука: Расте број путника на аеродрому

Међународни аеродром Бања Лука од почетка године до септембра имао је 378.205 путника, што је за 127.266 више у односу на исти период прошле године, рекла је портпарол овог аеродрома Санела Касаловић.

Касаловић је навела да је у љетњој сезони, осим редовних линија, Аеродром Бањалука имао и чартер летове за Турску, Тунис, Египат и Грчку.

Касаловићева је навела да зимски ред летења путницима нуди дестинације занимљиве за туристичке и пословне активности, те новогодишње празнике.

– Авио-компаније са којима имамо одличну сарадњу Рајанер, Визер и Ер Србија ће почетком зимске сезоне свим путницима омогућити путовања у европске и свјетске метрополе на брз и сигуран начин – Београд, Брисел, Гетеборг, Меминген, Беч, Нирнберг, Стокхолм, Дортмунд и Базел – прецизирала је Касаловић.

Она је истакла да је Аеродром Бања Лука увијек у преговорима са новим компанијама за нове дестинације о чему ће правовремено обавијестити јавност.

Касаловићева је додала да се све информације о распоредима летова могу прочитати на интернет страници Аеродрома Бања Лука или изабраних авио-компанија.

Извор: ba.ekapija.com