Бања Лука: Српска показала бригу за раднике

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Душко Милуновић честитао је 1. мај – Међународни празник рада, поручујући да је и у овом изазовном времену Влада Српске показала бригу за раднике, залагањем за очување радних мјеста.
“Ове године празник обиљежавамо без традиционалног окупљања, поштујући све мјере и препоруке институција Републике Српске и сјећајући се бораца за права и бољи положај радника у свијету и код нас”, истакао је Милуновић у честитки.
Милуновић је изразио наду да ће ванредне околности брзо бити окончане, да ће оставити минималне посљедице на појединце, породице и привреду у цјелини како би се што прије сви вратили редовним активностима, нормалним токовима живота и наставили реализацију личних и пословних активности.
Он је честитао Међународни празник радницима, синдикатима и грађанима Републике са жељом да тај дан проведу у миру, здрављу, личној и породичној срећи.
“Уједињени око најважнијег циља, наставићемо борбу за наш деценијама означени пут -мирну и просперитетну Републику Српску”, поручио је Милуновић.

Извор: СРНА