Јахорина: Усаглашена финална верзија нацрта Закона о друштвеном предузетништву Републике Српске

Представници министарстава привреде и предузетништва Републике Српске, уз подршку пројекта „Допринос организација цивилног друштва развоју социјалног предузетништва”, организовали су радионицу на којој је усаглашена финална верзија нацрта Закона о друштвеном предузетништву Републике Српске.

На радионици која је, од 09.07. до 10.07. одржана у хотелу Термаг на Јахорини, учестовали су представници министарстава Владе Републике Српске, Привредне коморе Републике Српске и Уније удружења послодаваца Републике Српске.

Министарставо привреде и предузетништва Републике Српске размотрило је све сугестије и приједлоге које су изнијели учесници презентација на којој је представљен нацрт Закона о друштвеном предузетништву Републике Српске.

Подсјетимо, Министарство привреде и предузетништва одржало је двије презентације нацрта Закона и то у Источном Сарајеву, 02.07.2020. године и Бањој Луци, 03.07.2020. године.

Презентације су реализоване у оквиру пројекта „Допринос организација цивилног друштва развоју социјалног предузетништва”, који финансира ЕУ, а у партнерству са „Фондацијом локалне демократије” из Сарајева и Фондацијом „Лара” из Бијељине.