Нови Сад: Пословни сусрети у оквиру Међународног пољопривредног сајма

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на пословним сусретима у оквиру Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду. Најважнији агро-бизнис догађај региона у 2024. години, 91. међународни пољопривредни сајам, одржаће се од суботе, 18. до четвртка, 23. маја на отвореном и затвореном простору Новосадског сајма и у Конгресном центру “Мастер“, док ће се пословни сусрети одржати 21. маја 2024. године.

На Међународном сајму пољопривреде представиће се најсавременија техничка и технолошка достигнућа и примјена науке у пољопривреди, а  најзначајније цјелине сајма биће изложбе пољопривредне механизације, стоке, органских производа, али и различити стручни, пословни и научни скупови. Ове године на сајму ће се представити 1.200 излагача како из Србије, тако и из још око 40 земаља.

Како бисте квалитетно искористили сајамске дане, неопходно је да се региструјте на платформи dandobavljaca.talkb2b.net и отворите профил на страници Б2Б како бисте били видљиви осталим учесницима догађаја за даљи контакт и заказивање састанака.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања и помоћ путем имејла: een@rars-msp.org