Сарајево: Бесповратна средства за производњу љекобиља, воћа и поврћа

USAID/Sweden FARMA II пројекат отворио је три нова јавна позива за додјелу бесповратних средстава у сектору пољопривреде у областима побољшања конкурентности у производњи и преради смиља, подршке економском оснаживању жена кроз додавање вриједности у сектору љековитог и ароматичног биља и меда, те побољшању конкурентности кроз додавање вриједности у сектору воћа и поврћа.
Пакети јавних позива налазе се овдје.
Захтјеви се достављају електронски на: grants@farmabih.ba и у штампаној форми на адресе канцеларија у Сарајеву, Бањој Луци, Мостару и Тузли. Рок за подношење захтјева је 19. октобар 2016. године до 16:00 часова. Апликанти треба да прате упутства за аплицирање представљена у RFA документима.
Информативни састанци за заинтересоване биће одржани у Мостару 5. октобра 2016. године у 11:00 часова за јавни позив за побољшање конкурентности за производњу и прераду смиља (локација ће бити одређена накнадно), те у Сарајеву 6. октобра у 11:00 часова за преостала два јавна позива. На састанцима заинтересираним организацијама ће бити пружене све информације и дата упутства за подношење захтјева за бесповратна средства. Долазак на састанке потребно је потврдити електронски на: grants@farmabih.ba до датума наведених у тексту позива). Сва појашњења и упутства (као и евентуалне промјене наведених датума и локација) биће објављене на страници пројекта  (www.farmabih.ba) или путем имејл адресе: grants@farmabih.ba.