Сарајево: Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке за реализацију програма обука о припреми пословних планова

У оквиру пројекта EU4Agri отворен је Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке за реализацију програма обука о припреми пословних планова. Крајњи рок за подношење пројектних приједлога је 08. јул 2022. године до 17.00 часова.

Циљ Јавног позив је развој капацитета пружалаца услуга у области пословног савјетовања и консалтинга, са циљем унапређења приступа расположивим инвестиционим средствима пољопривредним произвођачима, прерађивачима прехрамбених производа и становништву руралних подручја Републике Српске/БиХ.

На јавни позив могу се пријавити предузећа и удружења грађана (невладине организације) које су регистроване у Републици Српској/БиХ и које имају искуство у реализацији програма обуке и консалтинга у области  пословног планирања у пољопривредно-прехрамбеном сектору.

Укупан буџет Позива износи 400 000 КМ, док се износ бесповратних средстава по пројекту креће до 40 000 КМ, а детаљне информације доступне су ОВДЈЕ.