Зворник: Позив на радионицу за привредна друштва и предузетнике

Радионица на тему „Значај дигиталне трансформације за развој пословања малих и средњих предузећа (МСП)“ биће одржана у понедељак, 27. маја 2024. године у Малој сали Градске управе Зворник са почетком у 12:00 часова.

Градска управа града Зворник и Подручна привредна комора Бијељина организују радионицу у оквиру једанаестог по реду Дана отворених врата за привредна друштва и предузетнике који послују на подручју града Зворника.

Циљ је да се кроз овакве обуке привредним друштвима и предузетницима пруже информације о значају дигиталне трансформације и нових алата за повећање ефикасности њиховог пословања.  Радионицу ће водити Александар Мастиловић, стручњак за телекомуникације са интердисциплинарним искуством из области дигитализације.

Заинтересована привредна друштва и предузетници могу се пријавити за учешће на радионици најкасније до сриједе, 22. маја 2024. године до 15:00 часова.

Пријава се врши путем путем линка: https://forms.gle/vQh3vjCUU88j7ZDf7

Број мјеста је ограничен.

Агенда се може преузети овдје.

Свe додатне информације о радионици могу се добити у Одсјеку за управљање развојем и међународну сарадњу, канцеларија број 37 у Градској управи Зворник или на број телефона 056/232-216.