Бања Лука: Бесплатна промоција почетницима у послу

Узимајући у обзир постојећи инфлаторни притисак и нестабилности у пословању на локалном и глобалном тржишту, а којима су посебно погођени новоосновани предузетници – стартапи, компанија „Legit” д.о.о. одлучила је обезбиједити промоцију регистрованих производа и услуга ове категорије привредника, потпуно бесплатно. Обзиром на круцијалну важност маркетинга у пословању и чињеници да тренутно велики број новооснованих предузетника није у могућности да издвоји значајна финансијска средства за промоцију својих дјелатности, одлучили смо да пружимо свој скромни допринос у промоцији пословања стартапа у Босни и Херцеговини.

Промоција домаћих предузетника вршиће се посредством LED дисплеја (5×3м²) који је позициониран у самом центру Бањалуке, у једном од најпрометнијих дијелова града – свега 50 метара од Трга Крајине.

Компанија „Legit” одабраће укупно седам домаћих стартапа који ће добити прилику да у Бањој Луци промовишу своје производе и/или услуге. Поред бесплатне рекламе, стартапи који буду одабрани добиће и могућност да им се бесплатно изради видео или статична реклама од материјала које ће накнадно доставити. Сваки одабрани стартап добиће промоцију својих производа и/или услуга у трајању од тридесет дана.

Услови за аплицирање:

  1. Да је предузетник регистрован на подручју Босне и Херцеговине,
  2. Да предузетник није регистрован дуже од двије године.

Начин аплицирања

Заинтересовани предузетници требају доставити сљедеће податке:

  1. Скенирано Рјешење о регистрацији предузетника,
  2. У засебном документу доставити: Опис реализованих пословних активности, опис планова за развој производа и услуга, и зашто сматрате да требамо одабрати Ваш стартап (до двије странице А4 формата).

Наведене податке послати на: info@legitmedia.net

Рок за аплицирање: 27.10.2022. године.

Сви предузетници који буду аплицирали добиће званично обавјештење о успјешности своје апликације.