Бања Лука: Понуда парцеле у пословној зони Рамићи

Град Бањалука ускоро ће понудити на продају још једну парцелу у Пословној зони Рамићи, намијењену развоју гринфилд инвестиција.
Према подацима Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање, у питању је атрактивна грађевинска парцела од 10.109 квадратних метара која ће се ускоро наћи на лицитацији, саопштено је на градском сајту.
– Почетна вриједност те парцеле износи 456.106,53 КМ, а већ на наредној сједници Скупштине града разматраће се одлука да се та парцела пону на продају путем лицитације. Сви заинтересовани инвеститори могу додатне информације добити у Центру за инвеститоре – каже Раденко Лакетић, начелник ресорног одјељења.
У Пословној зони Рамићи тренутно се налази 14 инвеститора који су у различитим фазама како изградње својих привредних објеката, тако и отпочињање производних процеса.
У међувремену, у припреми је и нова пословна зона Јелшинград, која би требала бити спремна за улазак инвеститора у другој половини 2019. године. Тренутно, на овом подручју је у току промјена регулационог плана, што је основни предуслов за уређење и инфраструктурно опремање ове локације.

Извор: ba.ekapija.com