Бања Лука: Пословни сусрети у оквиру 43. Међународног сајма туризма у Београду

Развојна агенција Републике Српске позива све заинтересоване да се пријаве на међународне  пословне  сусрете који се одржавају у оквиру 43. Сајма туризма 24. и 25. марта 2022. године у Београду. Пословне сусрете организује Привредна комора Србије у сарадњи са Београдским сајмом, а у оквиру Европске мреже предузетништва.Сајам туризма у Београду представља један од највећих туристичких догађаја у југоисточној Европи. Испуњавањем међународних пословних стандарда више од 40 година, остварени су  партнерски односи са  излагачима, а квалитет самог Сајма  привлачи велики број излагача сваке године.

Традиционално, на сајму ће учествовати најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур-оператори, а фокусирајући се на пословне контакте из земље, региона, као и традиционалних тржишта , Сајам туризма креираће амбијент у коме ће се спојити понуда и потражња.

Организацијом Б2Б састанака се пружа додатна подршка компанијама да нађу међународне партнере на Сајму. Учесницима је понуђено да одаберу потенцијалне партнере у складу са потребама и информацијама о партнеровом пословању и интересима.  Током трајања међународних пословних сусрета учесници ће имати прилику да се састану са домаћим и страним купцима и компанијама на унапријед заказаним састанцима.

Учествовање на б2б сусретима је бесплатно, регистрација ће бити отворена до 24. марта 2022. године и врши се путем линка: tourismfair.talkb2b.net

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org