Бања Лука: Позив фирмама за учешће на радионици „Улога дигитализације у развоју МСП: Трошкови и добити“

Дигитални иновациони хаб „ИДЕМО“ позива компаније из дрвопреађивачког и металопрерађивачког сектора на радионицу „Улога дигитализације у развоју МСП: Трошкови и добити“ која ће се одржати 30. маја са почетком у 13 часова у Привредној комори РС, Бања Лука, ул. Бранка Ћопића 6.

Циљ радионице је упознати учеснике са процесом дигиталне трансформације у МСП и дати одговоре на сљедећа питања:

  • Зашто је потребно увођење дигиталних алата?
  • Које су предности увођења дигиталних алата?
  • Шта ако компанија не уђе у процес дигиталне трансформације?
  • Који су ресурси потребни за увођење дигиталних алата?
  • Како идентифковати дигитална рјешења која је потребно увести како би се компанија развијала?

Предавач: Милорад Анџић, експерт за развој дигиталних алата за корпоративно управљање.

 

Радионица је бесплатна за све учеснике. Због ограниченог броја мјеста, регистрација је обавезна путем ЛИНКА, а регистрације су отворене до 27. маја.

Радионица се организује у оквиру пројекта EU4DigitalSME, који заједнички финансирају Европска унија и Савезно министарство за економску сарадњу и развој Савезне Републике Њемачке (BMZ), усмјерен је на успостављање и подршку развоју дигиталних иновационих хабова (DIH) у Босни и Херцеговини. Пројекат имплементира Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

ИДЕМО је један од подржаних дигиталних иновационих хубова, а којег чине Иновациони центар Бања Лука, Развојна агенција Републике Српске, Привредна комора Републике Српске, Електротехнички факултет Бања Лука, Агенција за развој предузећа ЕДА.

Циљ дигиталног иновационог хаба ИДЕМО је да малим и средњим предузећима пружи стручну подршку у процесу дигиталне трансформације.