Бања Лука: Позив компанијама на радионицу о примјени информационих технологија и вјештачке интелигенције у индустрији

Дигитални иновациони хaб „IDEMO“ позива представнике компанија који су заинтересовани за дигитализацију процеса у производњи и представнике институција и организација које пружају подршку МСП на радионицу “Трендови у индустрији са фокусом на аутоматизацију и примјену информационих технологија и вјештачке интелигенције у данашњој индустрији”.

Радионица ће се одржати 19. фебруара 2024. године са почетком у 10:00 часова у Привредној комори Републике Српске, улица Бранка Ћопића 6, Бања Лука. Радионица је бесплатна за све учеснике.

Дигитални иновациони хaб „IDEMO“ чине Иновациони центар Бања Лука, Развојна агенција Републике Српске, Привредна комора Републике Српске, Електротехнички факултет Бања Лука, Агенција за развој предузећа ЕДА.

Пројекат који заједнички финансирају Европска унија и Савезно министарство за економску сарадњу и развој Савезне Републике Њемачке (BMZ), усмјерен је на успостављање и подршку развоју дигиталних иновационих хуб-ова (DIH) у Босни и Херцеговини. Пројекат имплементира Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

Више детаља о радионици и начину пријаве можете сазнати ОВДЈЕ.