Бања Лука: Тренинг за одговорно истраживање и иновације

Универзитет у Бањој Луци и Центар за промоцију науке из Београда организују 21. децембра 2016. тренинг RRI Tools: Сет алата за одговорно истраживање и иновације. Тренинг који се реализује у оквиру пројекта RRI Tools (Responsible Research and Innovation Tools), финансираног из FP7 програма Европске комисије, биће одржан у просторијама Универзитетског предузетничког центра Универзитета у Бањој Луци (објекат иза зграде Ректората) од 10 до 15 часова.
Тренинг је намиjењен свим актерима у процесу научног истраживања и иновација, посебно истраживачима и докторандима, образовној заједници и организацијама цивилног друштва заинтересованих за RRI идеју и аплицирање за средства из европских фондова. Максималан број учесника на тренингу је 25. Тренинг је без котизације,  а за учеснике из других градова биће покривени путни трошкови доласка на тренинг.
Сви заинтересовани могу се пријавити попуњавањем пријаве на сљедећем линку: https://goo.gl/forms/2MK0pe4HEIRrRNbl2 најкасније до 19. децембра до 14 часова.

Извор: Влада Републике Српске