Братунац: Пријавите се на Сајам пословних идеја

Направите први корак и пријавите се на такмичење за најбоље пословне идеје које организује Удружење „Пријатељи Сребренице“ у оквиру пројекта „Млади предузетници за друштвене промјене.“
Научите како се пише пословни план и процијените своју пословну идеју уз савјетодавну подршку Пословног савјетовалишта Удружења „Пријатељи Сребренице.“ Најуспјешнији полазници тренинга имаће прилику да представе своје пословне идеје на X регионалном Сајму пословних идеја.
За најперспективније пословне идеје представљене на Сајму обезбјеђена су грант и бескаматна кредитна средства, са роком отплате до три године, као и награде.
Пријаве су отворене за младе са подручја општина Сребреница, Братунац, Милићи, Власеница и града Зворника, старости од 18-35 година.
Први пресјек броја пријава за учешће на X Сајму пословних идеја је направљен 20.05. Јавни позив за учешће на Сајму пословних идеја је стално отворен. Наредни пресјек броја пријава ће бити направљен 25.07., а после тог термина заинтересовани ће моћи да се пријаве за учешће на 11. Сајму пословних идеја.
Апликациони образац можете преузети ОВДЈЕ
За више информација контактирајте нас путем телефона 056/440-165.

Извор: Општина Братунац