Источно Сарајево: Најуспјешнија љетна сезона на Јахорини

На Јахорини је званично затворена најуспјешнија љетна сезона у историји Олимпијског центра “Јахорина” током које је за 109 дана било готово 100.000 посјетилаца, а промет достигао готово 1.300.000 КМ, рекао је директор Центра Дејан Љевнаић.
Љевнаић је истакао да су премашили сва очекивања, те да је љето према парамтерима успјешније чак и од зимских сезона из периода прије њиховог преузимања.

“У односу на претходну љетну сезону биљежимо пораст промета за 2,5 пута. Пажљиво смо бирали садржаје којима ћемо обогатити љетну понуду од нових адреналинских атракција до прве маунтин бајк стазе. И то се испоставило као прави потез”, рекао је Љевнаић.

Он је навео да су у току љетне сезоне организоване и многобројне
манифестације забавног, спортског, модног, умјетничког, али и едукативног карактера, од “Јахорина хот фестивала”, “Детокс Јахорина”, “Јахорина ултра трејл”, “Фешн викенд Јахорина” и дигиталне конференције “Дигитал хаб Јахорина”.

Љевнаић је истакао да су у Олимпијском центру пажљиво бирали и садржаје којима су обухватили све категорије гостију и интересовања потпуно различитих сфера које су симболично спојили управо на Јахорини.

Из Олимпијског центра “Јахорина” саопштено је да ужурбано раде и на припремама за зимску сезону која почиње за нешто више од 40 дана, па је од 1. до 4. децембра планиран спектакл, када ће зимска сезона бити званично отворена.

У току је и претпродаја ски-карата са попустом од 10 одсто која траје до 1. новембра, а из Олимпијског центра су поручили скијашима да искористе погодности ране куповине и ове зиме уживају у многобројним новитетима.

Извор: СРНА