Котор Варош: Суфицит у извозу

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан истакао је да је ова локална заједница развијено предузетничко средиште са великим бројем пословних субјеката у различитим областима пословања, од којих су неки лидери на тржишту.

Сакан је на традиционалном новогодишњем пријему за представнике републичких институција, вјерских заједница, удружења и невладиних организација и директоре јавних предузећа и образовних установа, поручио да само заједничким и континуираним радом може бити створена атмосфера напретка.

„Без обзира на тешке услове пословања, једнаким интензитетом радићемо на јачању привреде и привлачењу што већег броја инвестиција, ради унапређења квалитета живота грађана“, нагласио је Сакан.

Он је подсјетио присутне да је Котор Варош једна од ријетких општина у БиХ која има суфицит у извозу захваљујући бројним привредним субјектима, а посједовање БФЦ сертификата јасно говори да је ова локална заједница оријентисана ка потребама и захтјевима привредника.

„Котор Варош желимо направити сигурним мјестом задовољних и успјешних људи гледајући при том да им олакшамо пословање у сваком погледу. Наш циљ, да квалитет живота грађана општине Котор Варош, и поред свих тешкоћа, одржимо на задовољавајућем нивоу, је у великој мјери остварен“, поручио је Сакан.

Он је свима захвалио за коректну сарадњу у овој години и пожелио много успјеха у наредној.

Извор: Општина Котор Варош