Пословни сусрети предузетница

Poslovni Susreti Preduzetnica

Европска мрежа предузетништва Црне Горе у сарадњи са Business Start-Up центром Бар и Удружењем предузетница Црне Горе позивају вас да учествујете на међународним Б2Б пословним сусретима који ће се одржати 20.маја 2016. у хотелу „Рамада“.

МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА „МОЋ ЖЕНЕ“

Имате производ – немате купца или дистрибутера?

Имате пројекат – немате партнера или средстава за улагање?

Имате идеју и желите пронаћи прекограничне партнере за нове пословне изазове?

Европска мрежа предузетништва Црне Горе у сарадњи са Business Start-UpцентромБар и Удружењем предузетница Црне Горе позивају вас да учествујете на међународним Б2Б пословним сусретима који ће се одржати 20.маја 2016. у хотелу „Рамада“. 

У оквиру конференције ,,Моћ жене’’ биће организована панел дискусија жена градоначелница из региона. Говориће се о јачању и умрежавању жена региона,  повезивању тржишта, добрим примјерима и праксама предузетништва и јачањукапацитета пословних организација које се баве женским предузетништвом.

Циљ је да се кроз организацију оваквог догађаја подрже и оснаже жене предузетнице у Југоисточној Европи кроз њихово међусобно повезивање и размјену искустава са предузетницама из читавог региона и земаља чланица Европске уније, које ће бити присутне на овом догађају. У оквиру Свјетског дана женског предузетништва планирано је одржавање сајма предузетништва, гдје ће жене предузетнице представити своје радове у различитим категоријама. Учеснице су из различитих сектора укључујући продају и дистрибуцију, текстилну индустрију и моду, туризам, информационе технологије, женско предузетништво исл.

На пословним сусретима очекује се учествовање жена из Србије, Македоније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Албаније, Бугарске, Молдавије и Црне Горе.