Скопље: Позив на пословне сусрете у области ИКТ

Републичка агенција за мала и средња предузећа, позива пословне субјекте из области информационо-комуникационих технологија (ИКТ) на пословне сусрете који ће се одржати 17.11. – 18.11.2016. у Скопљу, Македонија.
Европска мрежа предузетништва Македоније организује “Go International – Open innovation in ICT” конференцију и пословне сусрете који ће окупити предузећа, истраживачке организације, образовне институције и иноваторе заинтересоване за партнерства у области производа и услуга потпомогнутих информационим технологијама.
Догађај се односи на софтверска и хардверска предузећа, ИКТ производе и услуге, ИКТ у индустрији, ИКТ у производњи, ИКТ у истраживању и развоју и пружа могућност за:
– Започињање нових пословних подухвата;
– Умрежавање са понуђачима иновативних технологија из цијеле Европе;
– Остваривање прекограничних контакта са потенцијалним партнерима за будућу сарадњу;
– Информисање о посљедњим трендовима и иновацијама.
Пословни сусрети подразумијевају реализацију унапријед договорених двадесетоминутних састанака, са циљем остваривања конкретне пословне сарадње са субјектима из других земаља. Један на један састанци се организују између субјеката који траже и нуде технологију/знање, посредовање, заступање, дистрибуцију, заједничко улагање, франшизу, производњу или услугу, подизвођаче, инвестицију, аквизицију, истраживачко-развојне услуге или потенцијалне партнере за заједничко учешће у европским пројектима. Рок за пријаву учешћа и заказивање састанака са потенцијалним партнерима је 23.10.2016.
Више информација о догађају,  као и  образац за пријаву учешћа могу се пронаћи на http://goict2016.talkb2b.net/.
За одређени број учесника који ће учествовати преко Европске мреже предузетништва Републике Српске,  покривени су трошкови превоза и смјештаја. Заинтересовани субјекти за ову опцију треба да се обрате у Републичку агенцију за развој малих и средњих предузећа на: milena.ljubicic@rars-msp.org или путем телефона 051/222 -157.