Сарајево: Обука за унапређење извоза

EBRD, Савјетовање за мала предузећа (EBRD ASB) позива консултанте, особе које раде у извозу или продаји, и друге да учествују у  Export Business Diagnostic Training који ће бити одржан од 01-03.11.2016. у просторијама Спољнотрговинске коморе у Сарајеву. Тренинг финансира Европска унија кроз програм „Подршка конкурентности малих и средњих предузећа у  Босни и Херзеговини“.
Научићете да дефинишете извозну стратегију. Ово је обука која је фокусирана на способности учесника да идентификују подручја за профитабилан раст извоза њихових организација. По завршетку обуке учесници ће бити у стању да:
– Анализирају спремност компаније за извоз.
– Примјене алате анализе производње и производа – и предложе начине унапређења за извоз.
– Користе одговарајуће методе да позиционирају компанију на извозним тржиштима.
Обука ће бити испоручена на енглеском језику. Цијена обуке је 280 КМ и укључује материјале, ручак и освјежење.  Обука је развијена за EBRD и држаће је Роберт Фонтеијн, професор на Innovation, Emerging Markets and Digital Transformation pri ISEG Business & Finance School у Паризу и међународни директор за Elevation Learning (Лондон), партнер у фирми Спидер Management Technologies (Киев) и извршни директор Expro.
Заинтересовани могу попунити апликацију на сљедећем линку https://goo.gl/forms/HhtPslpL0bwhb4Zz1 не касније од  15.10. 2016. Број учесника је ограничен.
О питањима везаним за обуку и за све  додатне информације обратите се  EBRD ASB канцеларији у Сарајеву, Едина Узуновић, на телефон: + 387 33 257 919 или мејлом на muhareme@ebrd.com