Бања Лука: Међународни пословни сусрети у оквиру сајма Hannover Messe 2023

Европска мрежа предузетништва организује пословне сусрете Technology & Business Cooperation Days 2023, догађај који се традиционално одржава током највећег сајма индустрије и технологије под називом Hannover Messe, ове године у термину од 17. до 20. априла 2023. године. Планирано је да се међународни пословни сусрети одрже у хибридном формату:

  • Од 04. до 06. априла 2023. године онлајн састанци;
  • Од 17. до 20. априла 2023. године састанци уживо на сајму.

Фокус планираног догађаја је на темама:

  • Индустрија 4.0 и паметна рјешења у техногији производње;
  • Одрживи начин технолошке производње;
  • Одржива енергија и мобилност;
  • Алати за мјерење.

Учешће на пословним  сусретима је бесплатно, уз обавезну претходну регистрацију најкасније до 31. марта 2023. године путем линка: technology-business-cooperation-days-2023.b2match.io/home

Активним учешћем на догађају Technology & Business Cooperation Days 2023 пружа Вам се прилика да представите своје најважније пројекте, производе или технологију, организујете састанке са унапријед одабраним партнерима, успоставите прекограничну сарадњу и идентификујете нове комерцијалне, технолошке или истраживачке партнере, као и да сазнате информације о актуелним трендовима у индустрији.

Искористите своју шансу за иновације! Истражите могућности и остварите конкурентске предности кроз истраживање и развој, технолошку као и пословну сарадњу са потенцијлним партнерима.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању потенцијалним учесницима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org