Бања Лука: Подршка МСП у зеленој трансформацији

Центар за енергију, околину и ресурсе –  CENER 21 представнике малих и средњих предузећа да учествују у радионици под називом “Зелена трансформација малих и средњих предузећа: Пут ка ресурсној ефикасности и чистијој производњи”.

Радионица је намијењена, представницима малих и средњих предузећа (МСП), са нагласком на производни сектор, а који се суочавају с изазовима Европског зеленог договора (EZD) и потребом прилагођавања новим стандардима тржишта.

Радионица ће бити одржана у Сарајеву 26.02.2024, Брчком 28.02.2024. и Бањој Луци 05.03.2024.

У пријавном обрасцу на сљедећем линку: https://forms.office.com/e/KLcnhjG64G могуће је  одабрати жељену локацију и термин учешћа.

Циљ радионице је подршка предузећима да лакше преброде изазове у процесу транзиције БиХ ка ЕУ, а које ће механизми попут CBAM-a и друге ЕУ директиве наметнути у скоријој будућности.  

Осим тога, радионица ће омогућити стварање мреже и платформе за размјену знања и искустава међу предузећима са различитим производним процесима, а што ће допринијети развоју иновативних приступа и бољој припреми предузећа за надолазеће изазове.

За сва додатна питања и информације можете контактирати ajla.sijaric@cener21.ba или sejla.aganovic.hajdin@cener21.ba.