Бања Лука: Пословни сусрети у оквиру сајма грађевинарства MEGRA 2024

Развојна агенција Републике Српске у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване да се пријаве и учествују на међународним пословним сусретима MEET4BUSINESS – MEGRA 2024, водећем словеначком b2b догађају за грађевинаре, инжењере, архитекте и стручњаке из области енергетике.

Пословни сусрети у оквиру 33. Сајма грађевинарства у Горњој Радгони, Словенија, заказани су за 18. април 2024. године, уживо на сајму у Горњој Радгони и 19. април 2024. године, online.

Организатор догађаја је Регионална развојна агенција Подравје – Марибор и Помурски сајам, а уз пордшку Европске мреже предузетништва.

Међународни пословни сусрети представљају јединствену прилику да се компаније, занатлије, организације и заинтересовани појединци повежу и размјене искуства са потенцијалним пословним партнерима из Словеније и иностранства.

Програм је конципиран тако да компаније, на основу унапријед одабраних састанака, учествују на 25-минутним индивидуалним састанцима са потенцијалним пословним партнерима.

Учешће на пословним сусретима и стручним предавањима је бесплатно.

Рок за пријаву:

  • април, за onlineсастанке
  • април, за састанке уживо

Регистрација, као и више информација у вези догађаја, доступни су на интернет страници:

https://www.b2match.com/e/meet4business-megra-2024

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању потенцијалним учесницима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org