Бања Лука: Позив на 6. сесију дигиталног умрежавања Индије и Европе

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на 6. сесији умрежавања Индије и Европе.

Global Business Inroads (GBI)  као дио Европске мреже предузетништва у Индији сарађује са индијским Министарством информационих и комуникационих технологија (МеитИ) – Владом Индије, Националним удружењем софтверских и услужних компанија (НАССЦОМ) како би подржале европска предузећа и омогућили да дигитално унаприједе своја производе и/или услуге.

Ово је догађај виртуелног умрежавања (без такси за регистрацију) за промоцију дигиталне сарадње Индије и Европе и помоћ европским компанијама које имају потребе за дигиталном технологијом да комуницирају са стручњацима из водећих индијских ИТ компанија из дигиталног простора и организују Б2Б састанке. Оквирно је планирано да се догађај организује 27. и 28. априла 2022.

Детаљи догађаја:

Б2Б догађај за повезивање европских и индијских предузећа.

Европске компаније би могле да се региструју и подијеле своје захтјеве на Google обрасцу овдје: https://forms.gle/skSSQgB8zF2G1nJT6.

Профили индијских компанија и њихова стручност биће подјељени прије догађаја како би се састанци могли завршити.

Свака компанија из ЕУ ће имати састанке са најмање 4 индијске компаније које одговарају њиховим захтјевима. (без регистрације)

Напомињемо да је рок за регистрацију 11. април 2022.

У претходном издању сесије дигиталног умрежавања, одржано је преко 210 Б2Б састанака између 48 компанија из ЕУ и преко 100 индијских компанија. Ови Б2Б састанци су резултирали вишеструким споразумима о партнерству/техничкој сарадњи између европских и индијских компанија.

Ко може да учествује – из Европе:

Велике мултинационалне организације, мала и средња предузећа, индијска дивизија европских организација, мале компаније/старт-уп компаније из аутомобилске индустрије/мобилности, енергетике, поморства, воде, хране/агри, ваздухопловства, индустрије, БФСИ, фармације, ЦПГ, малопродаје, здравства, производње, логистика и други сродни сектори.

Ко ће учествовати – из Индије:

Индијске компаније са експертизом у дигиталним секторима као што су – сајбер безбједност, телекомуникације, 5Г, blockchain, е-трговина, fintech, АР/ВР, СААС, дигитални близанци, индустрија 4.0, развој софтвера, управљање великим подацима, рачунарство у облаку, аутоматизација, ИТ особље , итд. Списак индијских компанија које учествују можете пронаћи на сљедећем линку: list of Indian companies.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org