Бања Лука: Успоставите пословну сарадњу са фирмама из Њемачке

Kонференција “Њемачка иницијатива за проналажење добављача у земљама Западног Балкана”, након Минхена (2015) и Дортмунда (2016) по први пут ће се одржати ван Њемачке, 31. маја у Београду. Циљ пројекта је да се у оквиру једнодневног догађаја одабране компаније из БиХ и земаља Западног Балкана састану са њемачким фирмама које су заинтересоване за успостављање пословних контаката са произвођачима из ове регије, тј. њиховим новим потенцијалним добављачима роба и услуга из тражених дјелатности пословања. Заинтересоване њемачке фирме углавном долазе из металопрерађивачког сектора, добављачког сектора за аутоиндустрију, сектора прераде и производње материјала од пластике, као и мањи број фирми из електро и електронског сектора.
Концепт пројекта се базира на B2B-matchmaking платформи:
– Четрдесет осам (48) профила заинтересованих њемачких компанија се налази у прилогу, са описима дјелатности компанија и конкретним производним захтјевима који су упућени фирмама у земљама Западног Балкана. У профилима њемачких компанија се наводи шта све фирма, тј. произвођач из региона треба да има у свом производном портфолију како би се квалификовао за потенцијалну сарадњу.
–  Своју заинтересованост за учешће у пројекту остварујете попуњавањем пријавног обрасца који се, такође, налази у прилогу.
– Достављене апликације се шаљу њемачким компанијама на увид које кроз систем оцјењивања бирају фирме с којима желе да одрже састанак на догађају у Београду.

Попуњен пријавни образац потребно је послати најкасније до 25.4.2017.године на имејл sanjin.purgic@ahk.ba

Важне напомене:

  • Пријавни образац се попуњава на енглеском језику. Молимо вас да попуњавате само предвиђена поља за одговоре у колони Б.
  • Службени језик на B2B догађају је енглески, тј. састанци ће се одржати на енглеском језику (опционално њемачки језик).
  • Број мјеста на B2B догађају је ограничен, о коначном одабиру за учешће на B2B сусрету 31.5.2017. у Београду одлучују њемачке компаније.
  • Котизација за учешће на овом догађају се не наплаћује.

Прилог:
ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ
ПРОФИЛИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИХ ЊЕМАЧКИХ КОМПАНИЈА