Брод: Јавни позив за финансирање бизниса маргинализованих група жена

Општина Брод расписала је Јавни позив за финансирање бизниса маргинализованих група жена за дод‌јелу бесповратних средстава из средстава Фонда за предузетништво маргинализованих група жена насталог удруженим средствима из буџета општине Брод и УСАИД-овог Програма подршке заштити људских права (ИНСПИРЕ).

Јавни позив је објављен на огласној табли општине и на службеној интернет страници. Пријем апликација ће се вршити од датума објављивања, односно од 24.05.2024. године до 14.06.2024. године до 14 часова.

Испод овог текста, уз јавни позив су објављени и пријавни обрасци за апликанте у Wорд формату за попуњавање, као и форме изјаве које ће апликантице морати попунити, овјерити и доставити уз пријавни образац. Форме изјава за попуњавању биће доступне и код службеника за овјеру у шалтер Сали општине.

Одсјек за развој општине Брод ће организовати едукацију за све заинтересоване у погледу попуњавања обрасца апликације и одговорити на сва питања о објављеном Јавном позиву: у понедељак 03.06.2024. године у 12 часова у просторијама општине Брод.

ЈАВНИ ПОЗИВ за финансирање бизниса маргинализованих група жена

ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ за Јавни позив општине Брод за фин. бизниса жена

ИЗЈАВА о неосуђиваности

ИЗЈАВА повезана лица рег. д‌јелатности

ИЗЈАВА о рег. д‌јелатности и коришћењу грант средстава

Извор: Општина Брод