Модрича: Дан отворених врата за привреднике

У циљу остваривања квалитетније комуникације, општинска управа увела је прошле године “Дан отворених врата” за све привреднике, предузетнике и грађане који тек планирају да покрену властити бизнис, са подручја општине Модрича.

“Дан отворених врата” има за циљ побољшање и његовање добрих односа и директног контакта са представницима  привреде из општине Модрича.

Данас је реализован други термин за три привредника и предузетника, који су исказали интерес да разговарају са начелником општине и његовим сарадницима, о конкретним темама када је у питању њихова дјелатност.

Привредници су изразили задовољство увођењем “Дана отворених врата”, као и покретање сајта Invest in Modrica. Похвалили су сарадњу са начелником општине и надлежним Одјељењем за привреду и друштвене дјелатности, те се захвалили на подршци коју им пружају у раду.

“Дан отворених врата” ће се и у наредном периоду континуирано проводити. Након објављеног термина одржавања грађани се могу пријавити код Одсјека за локални економски развој и европске интеграције на телефон 053/810-511 лок. 127, преко е-маил адресе invest@modrica.ba   или директно на wеб страници www.investinmodrica.com.

Извор: Општина Модрича