Теслић: Дани отворених врата за предузетнике

Предузетништво као привредна грана на подручју општине Теслић има дугу традицију и запошљава значајан број радника.

Према евиденцији Општинске управе Теслић, која је уједно надлежна за издавање рјешења о регистрацији самосталних предузетника, на подручју општине крајем 2020. године било је регистровано 640 самосталних предузетника.

Имајући у виду да је глобална пандемија произвела велики број негативних ефеката на цјелокупну економију, те да су предузетници истом тешко погођени потребно је да се у директном контакту са предузетницима разговара о њиховим проблемима, потребама као и начину превазилажења истих.

Вања Пајкановић, шеф Одсјека за односе с јавношћу и грађанска питања истакла је да је у циљу остваривања квалитетније комуникације са предузетницима, начелник општине Милан Миличевић покренуо активност увођења “Дани отворених врата” за све предузетнике.

“Дани отворених врата одржаваће се сваког другог и посљедњег петка у мјесецу почевши од 12. фебруара у просторијама Општинске управе у малој сали са почетком у 13 часова. У ове дане сви заинтересовани предузетници, власници малих предузећа, сва лица која су заинтерсована за покретање властитог посла, сви они који имају одређена питања, препоруке, притужбе, идеје могу да разговарају и добију одговоре од начелника Одјељења за привреду и пољопривреду, шефова поменутог Одсјека, као и начелника општине.” – рекла је Пајкановићева.

Позивамо Вас да узмете учешће у „Данима отворених врата“, а Општинска управа у складу са могућностима и надлежностима помоћи ће у рјешавању проблема предузетника.

Извор: Општина Теслић