Бања Лука: Јавни позив – Изражавање интереса за пословне субјекте за подршку у процесу дигиталне трансформације у оквиру пројекта ИДЕМО

Предмет јавног позива је пружање техничке подршке заинтересованим привредним друштвима из категорије МСП у Републици Српској у приватном власништву, с циљем увођења дигиталних рјешења у областима за које МСП изразе интерес. На овај јавни позив могу да се пријаве МСП из сектора металопрерађивачке и дрвопрерађивачке индустрије.

Пројекат ИДЕМО је један од подржаних дигиталних иновационих хабова у оквиру пројекта „Иновације и дигитализација малих и средњих предузећа/EU4DigitalSME“ , а којег чине Иновациони центар Бања Лука, Развојна агенција Републике Српске, Привредна комора Републике Српске, Електротехнички факултет Бања Лука, Агенција за развој предузећа ЕДА.

Дигитални иновациони хаб ИДЕМО ће у наредном периоду пружити подршку и кроз четири врсте услуга: Тестирање прије инвестирања; Едукације и тренинзи; Пружањe подршке за проналазак финансијских средстава; Изградњу екосистема и умрежавање.

ДИХ ИДЕМО ће такође организовати низ радионица и информативних догађаја на тему дигиталне трансформације.

Детаљније информације и образац за пријаву доступни су на: https://icbl.ba/2023/06/09/javni-poziv-izrazavanje-interesa-za-poslovne-subjekte-za-podrsku-u-procesu-digitalne-transformacije-u-okviru-projekta-idemo/