Бања Лука: Позив за учешће на пословним сусретима

Добро дошли на виртуелне 1:1 пословне састанке под називом „Cluster-to-Cluster Meeting & Innovat&Match Brokerage Event”.

Виртуелни догађај организује ART-ER Attractiveness Research Territory, регија Емилија-Ромања из Италије, у сарадњи са партнерима из SIMPLER Consortium. 
Развојна агенција Републике Српске, као координатор конзорцијума Европске мреже предузетништва Републике Српске, један је од организатора овог догађаја.

Пословни сусрети ће се одржати у оквиру R2B – Research to Business, „Међународне изложбе индустријског истраживања и иновативних вјештина“, 15. пут ове године. Онлајн састанци ће се одржати током 3 дана: 10, 11. и 12. јуна 2020. године.

Агенда

  • јун: International ClustertoCluster meeting посвећени кластерима, са разговорима уживо и планираним пословним сусретима;
  • 11-12. јун послијеподне: Innovat&Match 2020 brokerage event посвећен ширем кругу учесника (компаније, универзитети, истраживачки центри, кластери и остали заинтересовани субјекти).

Састанци ће бити фокусирани на 3 главне области:

Плави раст;

Дигитални раст;

Одрживи раст;

КАКО УЧЕСТВОВАТИ

Регистрација за догађај је бесплатна, заказивање састанака је већ почело. Учесници могу да се региструју на сљедећем линку: https://innovatmatch-2020.b2match.io/signup.

Регистрација учесника је могућа најкасније до 8. јуна 2020. године у 13:00 сати. Молимо Вас да током поступка израде профила учесника одаберете Развојну агенцију Републике Српске као канцеларију за подршку.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org