Бања Лука: Учествујте на пословним сусретима FINNOvation meetEENg

FINNOvation meetEENg је онлајн b2b догађај за иновативне компаније који организују савјетници највеће мреже подршке за мала и средња предузећа,  Европска мрежа предузетништва (Enterprise Europe Network – EEN).

Догађај је намијењен компанијама које траже:

  • трговинске партнере (дистрибутери или добављачи);
  • потенцијалне произвођаче или подизвођаче;
  • пројектне партнере за заједничко истраживање и развој;
  • нове могућности улагања: идентификацију коинвестиционих партнера или друге стратешке инвестиције.

Учесници ће имати прилику да представе своје потребе ЕЕН савјетницима из региона Западног Балкана, Хрватске и Србије, компанијама и широј публици, или да добију персонализовану савјетодавну подршку, бесплатно.

ЗАШТО УЧЕСТВОВАТИ?

Ако сте start-up, spin-off, spin-out или МСП чија је конкурентска предност заснована на иновацијама и тражите међународну сарадњу, имаћете прилику да:

  • представите свој производ или ријешење пред ЕЕН савјетницима из региона (Западног Балкана, Хрватске и Словеније) и потенцијалним партнерским компанијама;
  • добијете персонализовану саветодавну подршку.

Савјетници ЕЕН-а са својом опсежном базом података клијената и преко 15 година искуства у помагању предузећима да иновирају и расту, фокусираће се на потребе компанија које учествују и помоћи им да ефикасније идентификују потенцијалне прилике за проналажење партнера.

КАКО?

Пријавите се путем: https://docs.google.com/forms/d/1_u2u4vaurKZmFJWOGn8Qws2YWvTJ1Hcv9vTYdJQrOXM/edit  до 14. марта.

Савјетници ЕЕН ће изабрати 10 малих и средњих предузећа до краја марта како би представили своја иновативна рјешења и потребе током састанка FINNOvation meetEENg. Излагање ће пратити унапријед дефинисану структуру, која се састоји од 3-минутне презентације и 5 минута за питања и одговоре. Мала и средња предузећа која нису одабрана за излагање, добиће намјенску савјетодавну подршку, укључујући анализу потреба и недостатака, дефинисани акциони план и сталну подршку током имплементације.

Рок за подношење пријава је 14. март 2024. године.

Језик догађаја: енглески

Где и када? Датум: 16. мај (четвртак)

Вријеме: од 10.00 до 11.30 часова

Локација: онлajне

Овај догађај организују FINNO саветници, чланови FINNO платформе. FINNO платформа нуди релевантне услуге подршке иновацијама, укључујући доступно финансирање и могућности за иновације погодне за мала и средња предузећа. Помаже компанијама, истраживачким мрежама и/или академицима у комерцијализацији креативних идеја на глобалним тржиштима.

https://www.finnosee.eu/finnovation-meeteeng/

FacebookTwitterEmailGmailViberTelegram