Бања Лука: Учествујте на пословним сусретима у оквиру 9. Форума стратегије ЕУ за Јадранско-јонски регион – ЕУСАИР

Развојна агенција Републике Српске позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на пословним сусретима у оквиру 9. Форума стратегије ЕУ за Јадранско-јонски регион – ЕУСАИР. Организатор догађаја је Хрватска господарска комора и EUSAIR Facility Point, заједно са коорганизаторима, а у оквиру Европске мреже предузетништва – ЕЕН.

Овај брокерски догађај окупља мала и средња предузећа, истраживачке институције, универзитете, развојне организације, удружења и друге организације из десет (10) ЕУСАИР земаља (Италија, Сан Марино, Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија, Црна Гора, Сјеверна Македонија, Грчка и Албанија).

Б2Б састанци представљају јединствену прилику за проналажење партнера или нових контаката за пословну, технолошку и пројектну сарадњу у циљу повезивања региона, унапређења квалитета и заштите животне средине, као и области плавог раста, одрживог туризма и унапређења друштвене кохезије.

Искористите прилику да бесплатно учествујете на Б2Б састанцима који ће се одржати 16. маја 2024. од 10:00 до 13:00 сати, на лицу мјеста (само лични састанци) у Шибенику.

Б2Б састанци су најефикаснији начин за идентификацију и проналажење међународних партнера – изаберите своје састанке у складу са својим потребама на основу информација о другим учесницима.

Циљеви које желимо да постигнемо за ваше успјешно учешће:

  • Упознајте нове пословне партнере и купце
  • Откријте нове производе и услуге
  • Упознајте нове добављаче и пројектне партнере
  • Сазнајте о најновијим пословним трендовима

Учешће на овим Б2Б састанцима је бесплатно.

Регистрација и више информација доступни су на званичном сајту догађаја: www.b2match.com/e/9th-eusair-forum-and-b2b.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању потенцијалним учесницима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org