Рогатица: Савјетовање за предузећа

Као имплементатори активности АгМЕНТОР центра подршке за Централну Босну и Херцеговину, Регионална развојна агенција за регију Централна БиХ – РЕЗ Агенција и Удружење грађана „НЕШТО ВИШЕ“ позивају компаније и групе пољопривредних произвођача и/или предузетника (жене и мушкарци) из општина/градова регије Централне БиХ да се пријаве за учешће на бизнис клиници 09.08.2017. године у Рогатици, у просторијама општине Рогатица, на адреси: Српске слоге 81.
Циљ ове активности је омогућити савјетовање из области технологије производње хране, маркетинга и продаје, као и увођења стандарда и приступа новим тржиштима. На клиници ће бити представљени савјетници из наведених области који ће у току клинике бити доступни да дају одговоре на питања из својих области експертизе. Поред наведенога, омогућиће се индивидуални ангажман савјетника у укупном трајању од 6 радних дана за предузећа и/или самосталне произвођаче који у склопу самог догађаја искажу интерес и попуне захтјев за савјетовање. Пуни текст позива, у којем ћете наћи све потребне детаље укључујући и списак општина које су укључене у ову активност, можете преузети овдје.
Заинтересоване компаније и групе пољопривредних произвођача и/или предузетника (жене и мушкарци) треба да попуне пријавни образац, који можете преузети овдје, те да га пошаљу на адресу
adnang@rez.ba  i/ili duskocvjetinovic@nestovise.org  најкасније до 03. августа 2017. године.

Пријавни образац, такође, можете добити упитом на неведене адресе.

A.2 Poziv_Biznis_klinika

A.3 Prijava-BK